NAHOĎ SA AJ CEZ LOCKDOWN

Napísal(a) 

Od vypuknutia pandémie ubehlo už takmer 9 mesiacov a nespočetné množstvo ľudí  bolo nútených preorientovať sa na online režim. Tisícky ľudí zažili po prvýkrát v živote home office. Štatistiky ukazujú, že väčšina ľudí považuje prácu z domu za náročnú - najmä spočiatku a čo je dôležité, častokrát bojujeme s rapídne klesajúcou motiváciou a kreativitou. My sme sa rozhodli bližšie preskúmať, čo stojí za zmenou správania a sme presvedčení, že spôsob obliekania je taktiež kľúčovým dôvodom. Povedzme si úprimne, pyžamo a  pohovka jednoducho neposkytujú rovnakú produktivitu, akú získate z obleku a kancelárskej stoličky.  Pohodlie je jednou z najdôležitejších priorít pri výbere oblečenia, no nechceme, aby pandémia pretransformovala všetky dni týždňa na ,,Casual Friday“.

Nielen, že aktívny mód  #pracujemzdomu zaviedol faktor pohodlia, toto nové zmýšľanie zaznamenalo posun v spotrebiteľskom správaní. Kupujúci sa začínajú viac zameriavať na fakt, či daný módny kúsok napĺňa dlhodobú hodnotu, čo považujeme za veľký prínos tejto doby. Spotrebitelia majú záujem odkloniť sa od fast fashion a sú otvorení zostaviť si svoj udržateľný šatník. A na to sme tu MY, St.Kristof – pomocou rozhovoru s vami, prídeme na to, aké kúsky vám chýbajú v šatníku a zistíme, ako ich čo najefektívnejšie nakombinovať.

#spotrebiteľ #udržateľnosť

Poďme sa teraz pozrieť, čoho by sme sa mali pridŕžať, aby sme zostali motivovaní počas práce z domu...

Vyhraďte si pracovný priestor

Istotne každého z nás  láka pracovať z postele, pokiaľ nie sme na video hovore. Koniec koncov, je to pravdepodobne najpohodlnejší priestor v dome, no keď si svoju posteľ spojíte s prácou, môžu sa objaviť problémy so spánkom. A problémy so spánkom ovplyvnia váš výkon nasledujúci deň. Takže aj keď vaša posteľ môže vyzerať ako pohodlné miesto, vytvorte si pracovný priestor niekde inde. Ak nemáte pracovňu, kuchynský stôl alebo stôl v obývačke budú určite lepšie ako posteľ.

Sociálny kontakt... (nielen cez sociálne siete)

Ľudia, ktorí sú nešťastní z home officu by sa mali zamyslieť, čo im najviac chýba z časov, keď slobodne chodili do svojich kancelárií a mali by sa posnažiť nájsť alternatívu. Na top priečke sa u mnohých z nás istotne nachádza sociálny kontakt s našimi kolegami, partnermi a klientami. Či už sú to teambuildingy alebo  len rozhovory počas obeda a náhodných stretnutí vo výťahu. Keď prišiel prvý lockdown, všetko sa udialo veľmi rýchlo a mnoho ľudí upadlo do depresií. Sme predsa spoločenské tvory a pozeranie do Zoomu nám nestačí, no keď sa inak nedá, skúsme sa spojiť aj touto cestou.

Pracovný hovor

Či už na Zoom videohovoroch alebo iných business meetingoch, ukážte, že vám záleží na outfite. Ohúrte svojich kolegov svojim outfitom ešte predtým, ako otvoríte ústa. Lockdown je čas, kedy môžeš rásť, zlepšovať sa a vynikať medzi ostatnými.

Virtuálna narodeninová oslava

Začína byť nudné vidieť ľudí v pyžame o 4 poobede a to najmä vtedy, pokiaľ ide o nevšedný deň. Príkladom môžu byť narodeniny. Zorganizuj narodeninovú oslavu a povedz svojim hosťom, aby sa obliekli, ako na naozajstnú oslavu, prípadne vymysli dresscode. Keď sa pekne oblečieš, nielenže ty sa budeš cítiť lepšie, no dáš svojim hosťom najavo, že sú pre teba dôležití.

Takže, milí priatelia, nezabúdajme žiť, tešiť sa z maličkostí, udržiavať kontakty  a pevne verme, že celá situácia bude čoskoro v normále. Túto nádej môžeme vyjadriť aj štýlom nášho obliekania ako sme boli zvyknutí počas ,,normálnych dní“.

Ak ste typ, ktorý preferuje klasiku – formálny štýl alebo naopak, niečo uvoľnenejšie, v oboch prípadoch  sa na nás môžete obrátiť, pretože my vytvoríme oblečenie na mieru podľa vašich predstáv. Prajeme vám veľa trpezlivosti a menej vrások. Do skorého videnia!